Team Orthodontistenpraktijk Dukenburg

ortho-portret-pieter
Dr. P.J.P.M. Nollet
orthodontist

Dr. P.J.P.M. Nollet, orthodontist 

  • Afgestudeerd in 1998 als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen
  • Hij werkte enkele jaren als tandarts.
  • Daarna ging hij zich specialiseren tot orthodontist.
  • Na zijn specialisatie is hij in 2006 aan de Radboud Universiteit gepromoveerd op onderzoek naar schisis (hazelip).

Daarnaast deed hij aan het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam ervaring op met de beugelbehandeling van bijzondere patiëntengroepen (waaronder kinderen met een schisis) en verrichtte hij waarnemingen in diverse orthodontistenpraktijken.

Sinds 2007 is hij praktijkhouder van Orthodontistenpraktijk Dukenburg.

Geregistreerd in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) voor Dento-Maxillaire Orthopaedie, BIG nr. 59048972902.

“Een van de dankbaarste momenten tijdens het werk is als we na de beugelbehandeling samen met de patiënt de begin-en eindfoto’s bekijken en iedereen trots is op het resultaat.”

ortho-portret-stephanie1
Stèphanie Egtberts
orthodontie-assistente

Stèphanie Egtberts, orthodontie-assistente en praktijkondersteuner

Stèphanie heeft een hele ruime ervaring  in de tandheelkunde en zowel in de solo-praktijk als in grotere groepspraktijken ervaring opgedaan. Stephanie heeft bekwaamheden in de volle breedte van het vakgebied Tandheelkunde, maar ook in diverse subspecialisaties zoals bijvoorbeeld de implantologie. Haar leergierige karakter komt goed van pas binnen onze veelzijdige praktijk. Binnen onze organisatie komt u Stephanie meestal tegen aan de behandelstoel. Als praktijkondersteuner is zij tevens mede verantwoordelijk voor de aansturing van het team in de kliniek en nauw betrokken bij de opleiding van nieuwe medewerkers. Samen met Franca beheert zij ook het kwaliteitsmanagementsysteem.

“Een mooi, regelmatig en gezond gebit is een kostbaar bezit. Niet iedereen heeft dit van nature en het doet mij veel plezier om mee te werken aan een mooi eind resultaat!”

ortho-portret-franca1
Franca Hartgers
praktijkondersteuner

Franca Hartgers, praktijkondersteuner en kwaliteitsmanager

Franca is de praktijkondersteuner binnen onze praktijk. U komt haar meestal tegen aan de balie. Als kwaliteitsmanager beheert zij ons kwaliteitsmanagementsysteem, een continue proces waarbij de wensen en behoeften van onze patiënten goed in beeld komen en als uitgangspunt dienen om onze zorg naar een steeds hoger kwaliteitsniveau te brengen. Naast het kwaliteitsbeheer beheert zij de financiele administratie en ondersteunt het team waar nodig.

” Nieuwe regelgeving is soms lastig te implementeren. Het geeft veel voldoening als een verandering in de protocollen door het hele team als een verbetering wordt ervaren.”

ortho-portret nw
Sara Sadi
orthodontie-assistente

Bianca ter Beeke, office manager

Bianca werkt sinds begin dit jaar in onze praktijk als office manager. Zij is een ervaren administratieve kracht en was voorheen werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Zij is het aanspreekpunt van onze praktijk en houdt zich voornamelijk bezig met de ontvangst van patiënten, de administratie en agendabeheer. Binnen onze praktijk zult u Bianca meestal aan de balie tegenkomen.

´Ik werk zelfstandig aan de balie, maar ook nauw samen met mijn collega’s die de patiënten behandelen.  Gezamenlijk staan we voor u klaar om het beugeltraject tot een mooi eindresultaat te brengen

ortho-portret nw
orthodontie-assistente

Nina Kopong, orthodontie-assistente

Tijdens haar opleiding voor tandartsassistente heeft Nina stages gelopen in diverse tandartspraktijken. Na het succesvol behandelen van haar diploma was Nina toe aan een volgende stap. Tijdens haar tienerjaren werd Nina met een beugel behandeld binnen onze praktijk. De keus was snel gemaakt: zich verder ontwikkelen in de praktijk waar je vroeger altijd behandeld bent. U zult Nina meestal tegenkomen bij de behandelstoel.

“Samen met de patiënt en het team naar een mooi eindresultaat toe werken vind ik het leukste aan mijn werk”

ortho-portret-valerie1
Valerie
orthodontie-assistente

Valerie Lintsen, orthodontie-assistente

Valerie heeft na haar opleiding tot tandarts assistente 1,5 jaar in de algemene tandartspraktijk ervaring opgedaan met patiëntenbehandeling. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging en wil zich graag verder verdiepen in de orthodontie. U zult Valerie meestal tegenkomen aan de behandelstoel.

“Om elke dag met enthousiasme naar je werk te gaan moet je doen wat je echt leuk vind. Het zelfstandig werken, de afwisseling in behandelingen en de communicatie met de patiënten vind ik het leukst aan dit vak.”

ortho-portret nw
Sara Sadi
orthodontie-assistente

Sara Sadi, orthodontie-assistente

Sara combineert het moederschap van haar twee jonge kinderen met haar functie binnen onze praktijk. Sara houdt van een uitdaging en zij houdt zowel van het werken in teamverband als het zelfstandig werken aan de behandelstoel. Zij vindt haar werk erg leuk en zij overweegt voor haarzelf ook een beugelbehandeling op te starten. U zult Sara meestal tegenkomen aan de behandelstoel.

“Om patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn vind ik het leuk om mijn eigen kennis en kunde te delen met mijn gepassioneerde collega’s. Gezamenlijk staan we voor een prettige behandeling met prachtig eindresultaat!”

ortho-portret nw
Sara Sadi
orthodontie-assistente

Geisje Peters, orthodontie-assistente

Geisje heeft ongeveer 20 jaar gewerkt als tandarts-, preventie- en paro-nazorgassistente. Daarnaast heeft ze ook jarenlange ervaring in een praktijk waar veel orthodontie gedaan werd. Geisje heeft dus een brede ervaring in de mondzorg. Zij is een veelzijdige persoon met een vrolijke noot, en met passie voor het vak!

´”A smile is made for life” en ik kan daar aan meewerken. Dat maakt mijn werk zo mooi!´

ortho-portret nw
Sara Sadi
orthodontie-assistente

Inge Brugman, orthodontie-assistente

Inge waardeert het werken met zowel kinderen als volwassen, maar zij kan ook opgaan in de technische aspecten van ons vakgebied. Zij vindt het leuk om in de loop der jaren een band met patiënten en ouders op te bouwen, om dan uiteindelijk het traject met een mooie glimlach van de patiënt te kunnen afsluiten.

´Ik vind het fijn om van betekenis te mogen zijn voor andere mensen. Het grootste compliment is een tevreden patiënt met een stralende glimlach. Ik vind het fijn om daar mijn steentje aan bij te mogen dragen.´

ortho-portret nw
Sara Sadi
orthodontie-assistente

Rachel Xhofleer, orthodontie-assistente

De gemoedelijke sfeer en het professionele werken binnen onze praktijk waren voor Rachel de aanleiding om ons team te komen versterken. Na het behalen van haar officiële tandartsassistente diploma heeft Rachel gekozen voor een carrière in de orthodontie. Tijdens haar opleiding heeft ze in verschillende praktijken stage gelopen. Zij is met veel passie met haar vak bezig. Zowel het zelfstandig werken als het fungeren als team player gaan haar goed af.

`Ieder gebit is een waardevol bezit en ik ben blij dat ik daar aan kan meewerken

.

Échte Orthodontist
Wij zijn extern gecertificeerd
(ISO 9001)
Hoge patiënttevredenheid (8,4)
Lees verder over kwaliteit
Snel eerste afspraak
Bij ons geen lange wachttijd. Na uw aanmelding heeft u snel een eerste afspraak.
Aanmelden eerste afspraak
Praktische Locatie
Ideaal gelegen naast winkelcentrum Dukenburg. Goed bereikbaar met auto, trein en bus. Makkelijk parkeren.
Bekijk de route
orthodukenburg
orthodontiepraktijk-dukenburg-logo-400px
NvvO_logo2019
Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg
Zwanenveld 9080k
6538 SC Nijmegen
tel 024-3440837
Openingstijden
maandag t/m donderdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Telefonisch bereikbaar
maandag t/m donderdag
tussen 08.30 uur en 12.00 uur
en tussen 13.30 uur en 16.00 uur