Team Orthodontistenpraktijk Dukenburg

ortho-portret-pieter
Dr. P.J.P.M. Nollet
orthodontist

Dr. P.J.P.M. Nollet, orthodontist 

  • Afgestudeerd in 1998 als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen
  • Hij werkte enkele jaren als tandarts.
  • Daarna ging hij zich specialiseren tot orthodontist.
  • Na zijn specialisatie is hij in 2006 aan de Radboud Universiteit gepromoveerd op onderzoek naar schisis (hazelip).

Daarnaast deed hij aan het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam ervaring op met de beugelbehandeling van bijzondere patiëntengroepen (waaronder kinderen met een schisis) en verrichtte hij waarnemingen in diverse orthodontistenpraktijken.

Sinds 2007 is hij praktijkhouder van Orthodontistenpraktijk Dukenburg.

Geregistreerd in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) voor Dento-Maxillaire Orthopaedie, BIG nr. 59048972902.

“Een van de dankbaarste momenten tijdens het werk is als we na de beugelbehandeling samen met de patiënt de begin-en eindfoto’s bekijken en iedereen trots is op het resultaat.”

ortho-portret-stephanie1
Stèphanie Egtberts
orthodontie-assistente

Stèphanie Egtberts, orthodontie-assistente en praktijkondersteuner

Stèphanie heeft een hele ruime ervaring  in de tandheelkunde en zowel in de solo-praktijk als in grotere groepspraktijken ervaring opgedaan. Stephanie heeft bekwaamheden in de volle breedte van het vakgebied Tandheelkunde, maar ook in diverse subspecialisaties zoals bijvoorbeeld de implantologie. Haar leergierige karakter komt goed van pas binnen onze veelzijdige praktijk. Binnen onze organisatie komt u Stephanie meestal tegen aan de behandelstoel. Als praktijkondersteuner is zij tevens mede verantwoordelijk voor de aansturing van het team in de kliniek en nauw betrokken bij de opleiding van nieuwe medewerkers. Samen met Franca beheert zij ook het kwaliteitsmanagementsysteem.

“Een mooi, regelmatig en gezond gebit is een kostbaar bezit. Niet iedereen heeft dit van nature en het doet mij veel plezier om mee te werken aan een mooi eind resultaat!”

ortho-portret-franca1
Franca Hartgers
praktijkondersteuner

Franca Hartgers, praktijkondersteuner en kwaliteitsmanager

Franca is de praktijkondersteuner binnen onze praktijk. U komt haar meestal tegen aan de balie. Als kwaliteitsmanager beheert zij ons kwaliteitsmanagementsysteem, een continue proces waarbij de wensen en behoeften van onze patiënten goed in beeld komen en als uitgangspunt dienen om onze zorg naar een steeds hoger kwaliteitsniveau te brengen. Naast het kwaliteitsbeheer beheert zij de financiele administratie en ondersteunt het team waar nodig.

” Nieuwe regelgeving is soms lastig te implementeren. Het geeft veel voldoening als een verandering in de protocollen door het hele team als een verbetering wordt ervaren.”

ortho-portret nw
orthodontie-assistente

Nina Kopong, orthodontie-assistente

Tijdens haar opleiding voor tandartsassistente heeft Nina stages gelopen in diverse tandartspraktijken. Na het succesvol behandelen van haar diploma was Nina toe aan een volgende stap. Tijdens haar tienerjaren werd Nina met een beugel behandeld binnen onze praktijk. De keus was snel gemaakt: zich verder ontwikkelen in de praktijk waar je vroeger altijd behandeld bent. U zult Nina meestal tegenkomen bij de behandelstoel.

“Samen met de patiënt en het team naar een mooi eindresultaat toe werken vind ik het leukste aan mijn werk”

2_IO_1
Samantha Verhulsdonck
orthodontie-assistente

Samantha Verhulsdonck, orthodontie-assistente

Het omgaan met mensen is Samantha op haar buik geschreven. Ze heeft jarenlange ervaring met klantencontacten en dit doet ze ook graag. Ze houdt er van mensen te helpen en op weg te helpen. Daarnaast is ze gewend met haar handen te werken. U zult Samantha binnen onze praktijk meestal tegenkomen op de behandelstoel.

“Een mooie lach dat maakt je dag,
Samen met ons team,
maken we voor jou een mooi gebit.
Waar al onze passie inzit.
Ik word blij van alle tanden
die netjes staan in een rij.

A great smile make your Day!!”

ortho-portret nw
Sara Sadi
orthodontie-assistente

Rachel Xhofleer, orthodontie-assistente

De gemoedelijke sfeer en het professionele werken binnen onze praktijk waren voor Rachel de aanleiding om ons team te komen versterken. Na het behalen van haar officiële tandartsassistente diploma heeft Rachel gekozen voor een carrière in de orthodontie. Tijdens haar opleiding heeft ze in verschillende praktijken stage gelopen. Zij is met veel passie met haar vak bezig. Zowel het zelfstandig werken als het fungeren als team player gaan haar goed af.

`Ieder gebit is een waardevol bezit en ik ben blij dat ik daar aan kan meewerken

.

Danielle Cuppen-500px
Danielle Cuppen
orthodontie-assistente

Danielle Cuppen, baliemedewerkster

Danielle werkt in onze praktijk als baliemedewerkster. Zij is het aanspreekpunt van onze praktijk en zij houdt zich voornamelijk bezig met de ontvangst van onze patiënten, de administratie (zoals het verwerken van aanmeldingen), het beheren van de complexe agenda en het maken van afspraken. Danielle werkt zelfstandig aan de balie, maar zij werkt ook nauw samen met haar collega’s die de patiënten behandelen. Gezamenlijk staan zij voor u klaar om het beugeltraject tot een mooi eindresultaat te brengen.

“Ik vind het fijn om alle patiënten een warm gevoel te geven als we ze in onze praktijk ontvangen. Als patiënten hierdoor op een ontspannen manier de behandeling in gaan, geeft me dat een voldaan gevoel.”

Sarah Abbassi-500px
Sarah Abbassi
orthodontie-assistente

Sarah Abbassi, orthodontie-assistente

Sarah heeft gekozen voor een carrière in de orthodontie na het behalen van haar officiële tandartsassistente diploma. Tijdens haar opleiding heeft ze in verschillende praktijken ervaring opgedaan. Haar zus was patiënt binnen onze praktijk en zij had een goede ervaring. De gemoedelijke sfeer en het professioneel werken met de juiste zorg voor de patiënten was voor Sarah aanleiding voor onze praktijk te kiezen. U zult Sarah meestal tegenkomen bij de behandelstoel. 

Aan een mooi gebit meewerken: klinkt als muziek in de oren´

Monique Zuuring-500
Monique Zuuring
orthodontie-assistente

Monique Zuuring, orthodontie-assistente

Monique is ruim 20 jaar werkzaam in de zorgsector. Nog steeds doet ze haar werk met veel plezier. Wat Monique aanspreekt in het werk als orthodontie-assistente is de afwisseling in de werkzaamheden, de verschillende contacten met patiënten en de combinatie van het werken in een team, maar ook zelfstandig. U zult Monique meestal tegenkomen bij de behandelstoel.

“Het geeft mij veel voldoening om mee te mogen werken aan een mooie glimlach.” 

Échte Orthodontist
Wij zijn extern gecertificeerd
(ISO 9001)
Hoge patiënttevredenheid (8,4)
Lees verder over kwaliteit
Snel eerste afspraak
Bij ons geen lange wachttijd. Na uw aanmelding heeft u snel een eerste afspraak.
Aanmelden eerste afspraak
Praktische Locatie
Ideaal gelegen naast winkelcentrum Dukenburg. Goed bereikbaar met auto, trein en bus. Makkelijk parkeren.
Bekijk de route
ortho-footer-1200-april2023
orthodontiepraktijk-dukenburg-logo-400px
NvvO_logo2019
Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg
Zwanenveld 9080k
6538 SC Nijmegen
tel 024-3440837
Openingstijden
maandag t/m donderdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Telefonisch bereikbaar
maandag t/m donderdag
tussen 08.30 uur en 12.00 uur
en tussen 13.30 uur en 16.00 uur