Orthodontistenpraktijk Dukenburg

Dr. Pieter Nollet
Dr. P.J.P.M. Nollet
orthodontist

Dr. P.J.P.M. Nollet, orthodontist

  • Afgestudeerd in 1998 als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen
  • Hij werkte enkele jaren als tandarts.
  • Daarna ging hij zich specialiseren tot orthodontist.
  • Na zijn specialisatie is hij in 2006 aan de Radboud Universiteit gepromoveerd op onderzoek naar schisis (hazelip).

Daarnaast deed hij aan het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam ervaring op met de beugelbehandeling van bijzondere patiëntengroepen (waaronder kinderen met een schisis) en verrichtte hij waarnemingen in diverse orthodontistenpraktijken.

Sinds 2007 is hij praktijkhouder van Orthodontistenpraktijk Dukenburg.

“Een van de dankbaarste momenten tijdens het werk is als we na de beugelbehandeling samen met de patiënt de begin-en eindfoto’s bekijken en iedereen trots is op het resultaat.”

franca
Franca Hartgers
praktijkondersteuner

Franca Hartgers, praktijkondersteuner en kwaliteitsmanager

Franca is de praktijkondersteuner binnen onze praktijk. U komt haar meestal tegen aan de balie. Als kwaliteitsmanager beheert zij ons kwaliteitsmanagementsysteem, een continue proces waarbij de wensen en behoeften van onze patiënten goed in beeld komen en als uitgangspunt dienen om onze zorg naar een steeds hoger kwaliteitsniveau te brengen. Naast het kwaliteitsbeheer beheert zij de financiele administratie en ondersteunt het team waar nodig.

” Nieuwe regelgeving is soms lastig te implementeren. Het geeft veel voldoening als een verandering in de protocollen door het hele team als een verbetering wordt ervaren.”

janet
Janet Lam
orthodontie-assistente

Janet Lam, orthodontie-assistente en kwaliteitsmanager

Na de afronding van haar opleiding tot tandarts-assistente heeft Janet 5 jaar gewerkt in een tandartspraktijk. Daarna heeft zij zich binnen onze praktijk verder gespecialiseerd in de orthodontie. Zij richt zich met name op het klinische werk en u zult haar dus meestal tegenkomen bij de behandelstoel. Samen met Franca beheert zij ons kwaliteitsmanagementsysteem, waarbij zij vanuit de kliniek praktische invulling geeft aan protocollen en praktijkhygiëne .

“Dankbaarheid, vertrouwen en een glimlach. Ik vind het leuk als een patiënt ondanks zijn of haar angst zich laat behandelen, dankbaar is voor je uitleg en rust, en aan het einde van de behandeling met een stralende glimlach de deur uit loopt.”

kim
Kim van der Lande
orthodontie-assistente

Kim van der Lande, orthodontie-assistente

Kim heeft reeds in de algemene tandartspraktijk enkele jaren ervaring opgedaan met patiëntenbehandeling. Tijdens dit werk kwam ze in aanraking met de orthodontie. Ze heeft van de orthodontie haar passie gemaakt. Met veel plezier richt zij zich op het klinische werk binnen onze praktijk, maar dat is niet alles! Regelmatig zult u Kim ook aan de balie of aan de telefoon treffen. Kim zorgt er ook voor dat alle materialen op tijd worden besteld en onderhoudt contacten met onze leveranciers. Zo blijven we op de hoogte van nieuwe  producten in de orthodontie!

“Geen dag is hetzelfde . De afwisseling van het werken aan de balie en aan de stoel vind ik erg leuk.”

romy-600px
Romy van Rijn
orthodontie-assistente

Romy van Rijn, orthodontie-assistente 

Romy heeft na het behalen van haar diploma voor tandartsassistente werkervaring opgedaan in een orthodontistenpraktijk en ook bij de afdeling kaakchirurgie te Nijmegen. Zij heeft zich met veel enthousiasme bekwaamd binnen het vakgebied van de orthodontie. Mede vanwege haar ervaringen op de afdeling kaakchirurgie heeft Romy een bijzondere interesse in de behandeling van patiënten met een combinatiebehandeling orthodontie/kaakchirurgie. Haar andere speciale aandachtsgebied binnen onze praktijk is de digitale mondfotografie.

“We werken in een gezellige en vrolijke manier met elkaar, wat voor een ontspannen werksfeer zorgt. De goede sfeer was ook merkbaar tijdens ons laatste dagje uit: tijdens het lasergamen met zijn allen richten op de orthodontist! Het was een hele leuke dag.”

danique-600px

Danique Jacobs, orthodontie-assistente 

Danique was na het behalen van haar diploma nog niet uitgeleerd. Ze wilde graag doorleren en deze kans heeft ze binnen onze organisatie gegrepen. Het zelfstandig werken in een team en het oogsten van een zichtbaar resultaat na behandeling zijn voor haar de drijfveren van dit vak. Danique richt zich met name op het klinische werk en u zult haar meestal tegenkomen bij de behandelstoel.

“Zelf draag ik momenteel ook een beugel. De ervaring die ik kan delen met de patiënt, is veel waard. Zo wel voor mij als voor hen.”

Renate
...
orthodontie-assistente

Renate van Zuijlen, orthodontie-assistente 

Na in 2014 haar officiële diploma tandartsassistente te hebben behaald, heeft Renate een aantal jaren fulltime gewerkt als tandartsassistente in een tandartspraktijk. Hoewel  zij dit erg leuk vond, is zij zichzelf vervolgens gaan specialiseren in het vakgebied van de orthodontie. De combinatie teamplayer versus zelfstandig werken is haar op het lijf geschreven. Binnen Orthodontistenpraktijk Dukenburg kunt u Renate zowel aan de behandelstoel of aan de balie tegenkomen.

Leuke spontane collega’s, belangrijk voor een fijne werksfeer. Het zelfstandig werken aan de stoel, en de balie werkzaamheden vind ik allebei leuk. Mooi om te zien hoe de resultaten behaald worden.”

Stephanie
...
orthodontie-assistente

Stèphanie Egtberts, orthodontie-assistente 

Stèphanie heeft een hele ruime ervaring  in de tandheelkunde en zowel in de solo-praktijk als in grotere groepspraktijken ervaring opgedaan. Stephanie heeft bekwaamheden in de volle breedte van het vakgebied Tandheelkunde , maar ook in diverse subspecialisaties zoals bijvoorbeeld de implantologie. Haar leergierige karakter komt goed van pas binnen onze veelzijdige praktijk. Binnen onze organisatie komt u Stephanie meestal tegen aan de behandelstoel.

“Een mooi, regelmatig en gezond gebit is een kostbaar bezit. Niet iedereen heeft dit van nature en het doet mij veel plezier om mee te werken aan een mooi eind resultaat!”

Aleksandra
...
orthodontie-assistente

Aleksandra Frej, orthodontie-assistente 

Na het succesvol afronden van de opleiding tot tandartsassistente, is Aleksandra haar passie gaan volgen: de orthodontie. Reeds tijdens een stage in een orthodontistenpraktijk tijdens haar opleiding was Aleksandra meteen verkocht! De combinatie van zelfstandig werken en de technische uitdagingen van het specialisme orthodontie spreken haar erg aan. Naast vakinhoudelijke aspecten waardeert ze ook het werken in teamverband in directe samenspraak met de orthodontist.

“Om goed werk te verrichten, moet je hetgeen doen waar je van houdt. Binnen de tandheelkunde heb ik in orthodontie mijn passie gevonden. Het zelfstandig werken en waardering van patiënten vind ik erg leuk. “