Kwaliteit Orthodontistenpraktijk Dukenburg

Gecertificeerd door Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO)

Orthodontistenpraktijk Dukenburg is in juni 2016 voor het laatst succesvol extern gecertificeerd en hierbij is wederom het NVvO branche kwaliteitscertificaat verkregen. Orthodontistenpraktijk Dukenburg wordt continu geprikkeld om de kwaliteit hoog te houden. We worden regelmatig gecontroleerd op onze werkwijze en wij voeren geregeld een patiënttevredenheidsonderzoek uit. De uitkomsten van het laatste patiënttevredenheidsonderzoek was erg positief en we zijn beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,4! De wensen en behoeften van de patiënten komen daarbij goed in beeld en dienen daarbij als input om de zorgverlening naar een steeds hoger kwaliteitsniveau te brengen.

Kwaliteitsbeoordeling

Certificering (volgens ISO 9001 normen) is een kwaliteitsnorm voor organisaties. Het doel is te komen tot een optimale kwaliteitsbeoordeling in zorg. Om het certificaat te behalen, moeten de zaken intern op orde zijn, moet de patiënt centraal staan, moet de zorgverlener betrouwbare resultaten kunnen presenteren en voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Door het kwaliteitsmanagementsysteem zijn de afspraken helder, patiëntdossiers zijn altijd up-to-date en verloopt de samenwerking met andere zorgverleners optimaal.

Beoordeling op het resultaat van de beugelbehandeling

Naast genoemde certificering vindt er tevens regelmatig klinische visitatie plaats van de Vereniging van Orthodonisten. Deze klinische visitatie omvat diverse aspecten, maar een belangrijk onderdeel hiervan is de inhoudelijke beoordeling van het resultaat van de beugelbehandeling. Daarnaast houdt de orthodontist regelmatig de vakliteratuur bij en volgen orthodontist en medewerkers van Orthodontistenpraktijk Dukenburg jaarlijks bij- en nascholing om alle kennis en vaardigheden op peil te houden. Op deze manier zijn en blijven we op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Kwaliteit staat centraal

  • gecertificeerd in 2016
  • NVvO branche kwaliteitscertificaat
  • patiënttevredenheidsonderzoek erg positief
  • gemiddeld cijfer van 8,4!
vvo-logo
bewerkte-groepsfoto-versie3-1500
orthodontiepraktijk-dukenburg-logo-grijstint-450px
bottom_vvo
Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg
Zwanenveld 9080k
6538 SC Nijmegen
tel 024-3440837
Openingstijden
maandag t/m donderdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Telefonisch bereikbaar
maandag t/m donderdag
tussen 08.30 uur en 12.00 uur
en tussen 13.30 uur en 16.00 uur
Wilt u advies of een vrijblijvend gesprek over een beugel voor uw kind of uzelf? Wij helpen wij u graag aan een beter en gezond gebit.